Osagaiak:
- Azukrea: karamelua egiteko da
- Sagarrak: kilo bat
- Irina: katilu bat
- Azukrea : katilu bat
- Arrautzak: hiru
- Esnea: katilu bat
- Bainila esentzia
- Limoi birrinduak
Lehendabizi karamela ontzi bat egin behar da.
Gero, sagarrak zuritu ondoren zatiak egin.
Irina eta azukrea nahastu.
Pixkanaka beste ontzi batean : lehenbizi txikitutako sagarrak ontzi batean bota behar dituzu, gero azukrea eta irina hautseztatu eta sagarrak bota bukatu arte.
Orain , arrautzak , esnea, bainila esentzia eta limoi birrinduak nahastu.
Gero dena nahastu eta sagarren gainean bota.
Tarta labean sartu : 30 minutuz.
Gero, atera, epeldu eta zerbitzatu.
Oso postre gozoa da hau. Nik errezeta eman diet lagunei. Anima zaitez zu ere, oso erraza da!
No hay comentarios:
Publicar un comentario