20081020

Sagar-opila



Osagaiak


200 g irin

200 g azukrea

100 g gantz

1 cta royal.

3 arrauntza

200 ml esne

8 sagar

kanela gustura


Prestaketa:

Lehenengo ontzian: azukrea, gantza, irina eta limoi azala nahastu behar dituzu.

Bigarren, beste ontzi batean arrauntzak eta esnea irabiatu behar dituzu

Hirugarren, sagarrak zuritu, garbitu eta ondoren txixitu beha dituzu.

Ondoren, erretiluan nahasketa erdianipini behar duzu. Sagarrak gainean ipiniko dituzu eta nahasketa edo krema, erdian.

Azkenik, arrautzak, esnea eta kanela ipini.

Labean leun egosiko duzu. Denbora : berrogei min. gutxi gorabehera.

Laster jateko dago

Niri gustatzen zait. Orain amarekin opila prestatzen ari naiz. Ummm, zein goxoa!

No hay comentarios: