20090604

Erabateko parrilla


Haragia, txorizoak, odolkiak, arandoiak, giltzurrunak eta saltxitxak erosi behar dituzu.
Gatzatu ezazu haragia.
Ezarri itzazu arandoiak eta giltzurrunak urontzian, erantsi ezazu limoi-ura eta laga pausatzen unetxo batez.


Ziztatu itzazu txorizoak eta saltxitxak, urina idokitzeko.
Su eman egurrari , brasa egiten duzunean ezarri itzazu haragia, txorizoak eta saltxitxak parrilla gainean. Sakabanatu itzazu brasak azpian.
Hustu itzazu arandoiak eta giltzurrunak, gatzatu itzazu eta ezarri itzazu parrilla gainean.
Prestatu ahala, biratu itzazu jangaiak parrilla gainean.
Ia prest dagonean, jarri itzazu odolkiak berotzen.
Kontrolatu ezazu egosketa, haragi mamitsuak, haragi puntu puntuan eta haragi ongi egosia egingo behar dituzu.
Lagun ezazu berdura-entsaladarekin.
Erne!! Ez ezazu kiskali janaria.

No hay comentarios: